Helyszín: Mozi. Időpont: 2009. június 24. 15 óra. Purity barátom és én izgatottan ülünk be a második Transformers filmre. Tökéletes első jelenet és Ms. Fox bámulatos hátsó fele után, 2 és fél óra hossza alvás következik.




A történet egyszerű: maradt még egy kis Kocka darab, amit persze a gonosz robotok megszereznek és felélesztik a csodálatos Megatront, ő meg szól a górénak, hogy nincs minden rendben a Föld nevű bolygón. Közben kapunk egy kis tinidrámát Fox és Labeouf tolmácsolásában, ami számomra teljesen kiverte a biztosítékot.

Bay bácsi valamit nagyon elrontott. A látvánnyal semmi gond nem volt, sőt! A robotk részletessége és a harcok kivitelezése tökéletes. A történet, mint amint említettem botrányosan pocsék. Túl sok robot, azok között is vannak nagyon idegesítőek. Robotfingástól kezdve a kis robot felizgulása Fox kisasszzonyra egyszerűen nevetséges. Az utolsó jelenetek pedig hemzsegtek a kliséktől, mégpedig a feltámadásokra gondolok. Amikből persze kettő is volt, nehogy a néző azt, hogy ez egy ilyen gyenge film, hogy csak egy feltámadás van benne, áhh legyen benne kettő is. A fögonoszt is lerendezték gyorsan nehogy még elpusztítsa fölőlünk a napot.

Értékelés: Mint az látszik egyáltalán nem jött be a film. 4/10 a számomra, de ez is csak a látvány miatt.2011 július 1. a harmadik rész bemutatójának dátuma. Igen, Bay már ráhangolódott a filmre és a forgatókönyvet is hamarosan elkezdik írni és remélem ezen film után nem csipás szemmel jövünk ki purity barátommal.

Bejegyezte: elefánt Címkék: , ,

0 megjegyzés:

Archívum