2009. október 25., vasárnap dátum: 12:42 |  
A legújabb hírek szerint George Miller, a rendező nem animációs filmet szeretne, hanem élőszereplőset. Eddig 100 millió dollárja van a filmre, ami nagyon sok, ha azt nézzük, hogy még semelyik stúdió nem vette meg a film jogait. A címe Mad Max 4: Fury Road lesz, és Ausztráliában fogják forgatni. A főszerepet Sam Worthington (T4, Avatar) játszhatná, aki szintén ausztráliai.

Még az autókat is megmutatja, amiket használni fognak a filmhez:




A másik nagy hír, miszerint Sylvester Stallone el akarja, el fogja készíteni a Rocky hetedik részét. Nem hallgat senkire, a felesége is le akarta beszélni róla, de ő hajthatatlan. Rocky Balboa nem vonul vissza a békés kis életébe. Nem értem. Lassan már vissza kellene vonulnia, nem hogy újabb és újabb projectekbe kezdenie.

“I know I’ll probably make a fool of myself if I make another Rocky film after turning 60. Even my wife says, ‘Don’t do it. You’re embarrassing the kids’. But I told her, ‘If I don’t try I’ll be a really unhappy man’.
[..]
You have to do it. Artists like me have to go through the dark over and over again.
[...]
When I was 21 years old and at drama school, my teacher said to me, ‘If you ever put your head out there, thousands of people will try to cut it off, but that’s exactly what you need to do as an artist.’”

Sylvester Stallone
Bejegyezte: purity Címkék: , ,

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Erre kíváncsi leszek, ahogy Rocky Balboa járókerettel beáll harcolni a ringbe.

2009. október 29. 14:09  

Archívum